Moeflons boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 40 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 2.395,- excl. BTW
  • Opmerking: Reiskosten indien meer van 100 km vanaf Emmen

Biografie Moeflons

Moeflons partyband is ontstaan rond 1975 en is, na wat wisselingen, de laatste jaren uitgegroeid tot een strakke en dampende feestband. Ze hebben een goede en gevestigde naam in het feest-, evenementen- en bruiloftscircuit.

Door de jarenlange ervaring van de bandleden staan ze hun mannetje op evenement, feesttent, bruiloft, kroeg of waar dan ook. Mede dankzij een zeer breed repertoire: van Robbie Williams tot Jan Smit, smartlappen, feestkrakers en top40 nummers. Ze zijn van alle markten thuis. Zoals ze zelf zeggen "Niks is te gek, alles kan maar feest zal het worden". Ludieke acts, zoals onder andere ontvangst van de gasten bij binnenkomst (akoestisch) of een leuke act met de gasten tijdens de avond zelf, zorgen voor een optimale sfeer in de zaal.
 
Uiteraard maakt de Moeflons partyband gebruik van een uitstekende licht- en geluidsinstallatie en wordt de kleding aan de avond zelf aangepast, zodat het totaal een verzorgd en professioneel geheel is.

Moeflons boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Moeflons zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Moeflons wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Moeflons. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Moeflons te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.