Monica Geuze boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Monica Geuze

Monica Geuze is een naast een succesvolle vlogster ook een verdienstelijke DJ. Naast dat Monica solo DJ is, is ze ook de vaste DJ van Ronnie Flex.

In Juni 2015 bracht zij haar eerste single met bijbehorende videoclip genaamd Laten Gaan uit. Op deze track wordt zij bijgestaan door Ronnie Flex, Mafe, Emms (Broederliefde), Frenna (SFB) en Abira.

De clip is inmiddels de 8 miljoen views al gepasseerd.

Monica Geuze boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Monica Geuze zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Monica Geuze wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Monica Geuze. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Monica Geuze te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.