Mood boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie Mood

Vijf jonge, fanatieke gasten brengen als live band de DJ-Experience naar je toe! Met stevige drumbeats, scheurende gitaren en vette basslines zorgen de vijf entertainers voor een totale live beleving! In combinatie met het energieke front duo, bestaande uit een fantastische zangeres en een geweldige zanger, is het kleurrijke plaatje compleet om elk feest op zijn kop te zetten.

Met een uitgebreid repertoire van de laatste en beste hits, vetste dance en rock-standards komt iedereen aan zijn muzikale trekken. Met passie en vol energie brengt MOOD originele mixes en grandioze mashups wat zorgt voor een interactieve show vol spektakel. De band, bestaande uit grotendeels muzikanten van verschillende conservatoria in Nederland, brengt muziek dat staat als een huis. Met de meegenomen ervaringen uit voorgaande bands maken ze een verpletterende indruk die u nog lang bij zal blijven.

Ondersteund door een flitsende lichtshow en glashelder geluid, zorgt MOOD samen met Dutchstylez Eventsupport voor een show die knalt van begint tot eind.

Mood boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mood zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mood wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mood. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mood te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.