Moombahteam boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Moombahteam

Moombahteam is bekend van de vele re-works en remixen die in binnen- en buitenland door de clubs galmen. Met een gouden plaat op zak en miljoenen streams op Spotify is Moombahteam een gewilde DJ-act op ieder podium. Moombahteam past binnen de mainstream line-up en schroomt niet voor het openen of afsluiten van een festival.

Een Moombahteam optreden is energiek, catchy en dansbaar. De live set bestaat voornamelijk uit eigen producties. Je herkent de Moombahteam sound uit duizenden! Erik is een technische, energieke DJ en weet feilloos in te spelen op het publiek. Hij levert tijdens ieder optreden een top prestatie, kortom; een pro! Moombahteam is regelmatig te horen op de Nederlandse radio en heeft een goede interactie met de vele fans op social media.

Quotes: SLAM!: “Moombahteam staat voor gegarandeerd feest en vernieuwing”. WildFM: “We willen nog veel meer van deze man horen en houden hem in de gaten”.

Moombahteam boeken

Moombahteam is het creatieve product van DJ en producer Erik Groen. Erik is gepassioneerd, muzikaal en heeft zijn eigen kijk op muziek. Kenmerkend voor de producties van Erik zijn de details, baslijnen en ritmes met invloeden van moombahton, dancehall, reggae(ton), bubbling en EDM. Als drummer en percussionist is slagwerk een onmisbaar onderdeel voor de flow van zijn producties. Hierdoor heeft Moombahteam een exclusieve sound die niet te kopiëren is.

Moombahteam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Moombahteam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Moombahteam wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Moombahteam. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Moombahteam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.