More Gospel Singers boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie More Gospel Singers

More Gospel Singers zijn de absolute top in Nederland op het gebied van Black Gospel. Indien u op zoek bent naar de authentieke sound van de gospel uit Harlem New York...zoek dan niet verder! De More Gospel Singers zijn geformeerd rond topzangeres Joany Muskiet. Joany heeft gespeeld in de grote concertzalen van Nederland zoals de Doelen in Rotterdam. Daarnaast heeft ze vele projecten op haar naam staan met onder andere Fruitcake en speelt ze regelmatig samen met de Continental Singers

More Gospel Singers zijn internationaal bekend met hun grote avondvullende Black Gospel shows. Speciaal voor huwelijksceremonies en kerkdiensten hebben ze een intiem programma gemaakt genaamd 'The Wedding Black Gospel Show' . Opzwepende, inspirerende herkenbare hits worden voor u gezongen op een wijze die u en uw gasten gegarandeerd kippenvel zal bezorgen!

Bezetting:
De zeer indrukwekkende gospel performance wordt gebracht doorJoany Muskiet begeleidt door twee achtergrondzangeressen, een achtergrondzanger en een pianist.

More Gospel Band:
Bent u op zoek naar een echte gospelband van topniveau?Klik hier voor meer informatie over de More Gospel Band.Dezelfde kwaliteit als de singers maar dan met een hele band. Ideaal voor tijdens evenementen, grotere ceremonies, kerstevenementen, etc, etc.

More Gospel Singers boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over More Gospel Singers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over More Gospel Singers wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van More Gospel Singers. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over More Gospel Singers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.