Motel Westcoast boeken?

  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 7.000,- excl. BTW

Biografie Motel Westcoast

Eindelijk is er een avondvullende popvoorstelling met de meest populaire Amerikaanse 'West Coast'-nummers aller tijden. In de periode van januari- tot april 2007 doet dit unieke muzikale gezelschap een uitgebreide tour langs meer dan 30 Nederlandse theaters.

Topmusici als Syb van der Ploeg, Mirjam Timmer, Edward Reekers, Han Kooreneef en nieuw talent Julian Thomas voeren o.a. nummers uit van legendarische groepen als The Eagles, Crosby Stills & Nash, Fleetwood Mac, The Byrds, Doobie Brothers en The Beach Boys.

Het zonnige California-gevoel brengen ze over in songs die door The Mama's and the Papa's, Chicago, Kenny Loggins, Linda Rondstadt, Emmylou Harris, Andrew Gold en Venice naar de top zijn gezongen. En daar staan ze nog steeds. Hoewel sommige nummers al meer dan dertig jaar geleden zijn geschreven, kent vrijwel iedereen ze.

De populariteit van de 'West Coast'-muziek wordt zelfs alleen maar groter. Dat is onlangs nog bewezen bij de verkiezing van de beste albums aller tijden op muziekzender Radio 2. De plaatsen 1, 2 en 3 worden bezet door 'West Coast'-albums!

Nog een bewijs. Van de dvd 'Hell Freezes Over' van The Eagles zijn al meer dan 120 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan en is ook nu nog de best verkochte dvd ter wereld!
________________________________________
De WEST COAST BAND bestaat uit.

Syb van der Ploeg De Kast, Spanner vocals/gitaar
Rembrandt de Musical
Mirjam Timmer Mir/ ex Twarres/ vocals/gitaar
Edward Reekers Kayak/studiomuzikant vocals/keys
Julian Thomas componist/songwriter vocals/piano
Han Kooreneef componist tekstschrijver
(o.a. Borsato) studiomuzikant piano/vocals
Paul Bergman Spanner/Syb & band keyboards
Jan van Olffen Kayak/Lion King/Rembrandt bas
Jeff Zwart Spanner, Dylana Smith gitaar
Nico Outhuijsse Spanner Ex De Kast drums

Motel Westcoast boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Motel Westcoast zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Motel Westcoast wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Motel Westcoast. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Motel Westcoast te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.