Mounira Mansour boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Mounira Mansour

Mounira Mansour studeerde aan de Acteursschool en maakte haar debuut in de serie Westside van de NPS. Daarna werd ze door Kemna Casting gecast voor de jeugd serie Spangas waar ze 3 seizoenen de rol van marjana speelde.

Bioscoopfilms volgden als Spangas op Survival en Carmen van het Noorden. Hierna speelde ze nog meer mooie rollen in o.a Shouf Shouf, Van God Los 2, Flikken Maastricht e.a. Deze zomer stond ze op de parade met de voorstelling Rayhana. Naast het acteren geeft Mounira acteerworkshops, Presenteert ze programma’s, schrijft ze columns, doet ze modellenwerk en commercials. Haar grote droom is om haar eigen film “Maktoub” te maken en de eerste stappen zijn hier al voor gezet.

Mounira is een veel gevraagd model in de Marokkaanse mode wereld voor Caftans en Arabische Haute- Couture.

Mounira Mansour is vooral inzetbaar als het gaat om Multi-culti evenementen. Jongeren/Jeugd met een bi culturele achtergrond. Ze kan zich prima identificeren met onderwerpen als tafeldame, presentatrice, Lifestyle, health, cultuur, jongeren, urban, Fashion, Mama's en baby's, muziek, theater en film. 

Mounira Mansour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mounira Mansour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mounira Mansour wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mounira Mansour. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mounira Mansour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.