Mr. Bean Look a Like boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 849,- excl. BTW
  • Opmerking: Binnen 3 uur / excl. reiskosten

Biografie Mr. Bean Look a Like

Mr. Bean look a like op bezoek krijgen... Nee, dat doet u zelfs uw grootste vijand niet aan! Maar uw familie, vrienden, zakenrelaties of collega's toch wel?

Onhandige en egoïstische situaties komen tot uiting in het wereldwijd geliefde personage Mr. Bean. Hij is bekend van zijn televisieseries, tekenfilmserie en films. Zo onhandig als hij is, neemt hij u graag het werk uit handen. Mr. Bean nodigt zichzelf samen met zijn Teddy graag uit op uw event, verwelkomt en vermaakt uw gasten met veel plezier, opent uw nieuwe bedrijfspand of winkel en presenteert met gemak uw producten. Dit alles op gepaste... maar vooral aangepaste wijze!

Mr. Bean Look a Like niet van echt te onderscheiden!

In 2001 deed deze look alike mee aan de 'Henny Huisman Soundmixshow', waarmee zijn imitatie landelijke bekendheid kreeg toen hij de show won als Mr. Bean.

Met creaties van de geestelijk vader van 'Mr. Bean' -Rowan Atkinson- deed hij in het land daarna vele promotieactiviteiten voor de Atkinsons films: Bean the Movie, Johnny English en Keeping Mum. Dit monde uit in het kinderprogramma Blinq in 2006 waar hij een masterclass visual humor gaf aan een kleine grote fan van Atkinson. Fotoshoots voor QuickNet, Nederlandse Spoorwegen en KRO volgden. 

In 2007 werd hij door Veronica Magazine verkozen tot beste dubbel van de Britse acteur. In februari 2010 verzorgde hij als Mr. Bean, vier dagen internationale optredens in het oosterse Doha, de hoofdstad van Qatar.

Mr. Bean Look Alike is inzetbaar voor o.a. feesten en partijen, events, bedrijfsfilms, tv-programma's en andere mediaproducties. Performance altijd in stijl van het event.

De vele mogelijkheden van Mr. Bean Look a Like :

Animatie Mr. Bean Look Alike beschikt over een groot improvisatie talent.

Mr. Bean mengt zich maar wat graag tussen de aanwezigen. In zijn geheel eigen wereldje helpt hij bijvoorbeeld mee in de bediening op uw feest, ontvangt uw gasten bij de deur en maakt in zijn eentje vrolijk de dansvloer onveilig. Hij zorgt voor de eerste en constante lach en geeft kleur en gezelligheid aan de gelegenheid. De performance in stijl en contrast met uw doel, soort feest, project of bedrijf.


Promotie activiteiten Met Bean blijft uw product niet ongezien!

Door u te onderscheiden van uw concurrenten op beurzen en andere locaties, geeft u uw bedrijf exclusiviteit en meerwaarde. Potentiële klanten op ludieke wijze laten ontvangen, of de weg wijzen naar uw stand. Mr. Bean look Alike kan dit voor u realiseren.

Shoots Mr. Bean dé perfecte eyecatcher!
In uw folder of op uw flyer een eyecatcher dat werkt.. Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Mr. Bean Look Alike geeft gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Uw eigen wensen Al uw ideeën zijn meer dan welkom.

Op verzoek speelt Mr. Bean Look Alike graag in op uw wensen. 

Mr. Bean Look a Like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mr. Bean Look a Like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mr. Bean Look a Like wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mr. Bean Look a Like. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mr. Bean Look a Like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.