Mr. en Mrs Irresistible boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Jazz uit

Biografie Mr. en Mrs Irresistible

In deze unieke muzikale samenwerking brengen Frank In Person & Monique Klemann waar Nederland op heeft zitten wachten...

Hun stemmen matchen en de sound is jazzy, cool, zwoel en sexy. Het repertoire: jazz-standards and beyond...

Frank en Monique zorgen ervoor dat je 'n beetje mee terug gaat naar 'the good old days'. De 'look and feel' & performance, die ze allebei bezitten, is indrukwekkend en chique te noemen.

"'Mr. & Mrs Irresistible.The perfect match..."

Mr. en Mrs Irresistible boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mr. en Mrs Irresistible zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mr. en Mrs Irresistible wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mr. en Mrs Irresistible. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mr. en Mrs Irresistible te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.