Mr. Vanish boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Mr. Vanish

Mr Vanish laat u het  onmogelijke van dichtbij beleven; 2 vingervlugge handen laten uw verstand weigeren te geloven wat uw ogen zien, niets is wat het lijkt, laat u constant verrassen en laat u op het verkeerde been zetten.

Heel veel bedrijven,particulieren hebben Mr. Vanish al als gast gehad. Geef uw feest een magisch tintje.

Mr. Vanish zorgt met humor en magie dat uw feest een groot succes wordt en met attributen als een kaartspel, munten, bekerspel, gebruiksartikelen welke uw gasten bij zich hebben etc. laat hij uw gasten verbazen, en vooral lachen.

Humor is zijn handelsmerk! Mr. Vanish voor professioneel, magisch entertainment.

Mr. Vanish boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mr. Vanish zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mr. Vanish wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mr. Vanish. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mr. Vanish te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.