n Keer wat anders boeken?

Foto: Frank Doorhof
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie n Keer wat anders

Feestrockband 'n Keer wat anders. Deze 5 koppige (te) gekke band maakt sinds 2005 's lands podia onveilig. Met ruim 180 optredens achter de kiezen, kan gerust gezegd worden dat geen feesttent, café, zaal of schuur vreemd is voor ze. Zo heeft de band al meerdere keren in het voorprogramma van Normaal en Mooi Wark gestaan, en hebben de eer gehad om artiesten als Nick en Simon, Thomas Berge en Gebroeders Ko als pauzeact te mogen verwelkomen.

’n Keer wat anders (ook wel NKWA genoemd) speelt covers die een andere band niet snel in het repertoire op zal nemen. De band vliegt tijdens optredens in no time van Status Quo naar Paul de Leeuw, van Guus Meeuwis naar Abba en alles wat daar tussen zit. En dat allemaal in een energieke dynamische show verpakt met confetti, humor en verrassingen voor jong tot oud.  Rock 'n Roll(ator) dus. Geen optreden is hetzelfde!
`n Keer wat anders bestaat uit:


René K    Gitaar
René v K    Toetsen en zang
Jarco        Drums en zang
Patrick        Gitaar en zang
Rienco        Basgitaar en (duitse)zang

n Keer wat anders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over n Keer wat anders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over n Keer wat anders wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van n Keer wat anders. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over n Keer wat anders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.