Natasja Froger boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Natasja Froger

Natasja Froger werd geboren op 14 juni 1965 in Brielle, Zuid-Holland. Als dochter van een zeeman heeft ze veel van de wereld gezien. Dit resulteerde later in het volgen van talencursussen in het buitenland. Daarnaast volgde zij een opleiding tot Medisch Secretaresse en is zij jarenlang stewardess geweest.

Nederland kent Natasja Froger vooral als echtgenote van zanger Rene Froger en moeder van Maxim (15) en Didier (13). Na haar verschijning in de reality soap ‘Puur Froger’ maakt zij haar debuut als televisie presentatrice in het voorjaar van 2006 bij de TROS in het programma ‘Schoondochter Gezocht’.
Dit succesvolle format was goed voor wekelijks meer dan een 1 miljoen kijkers en in combinatie met de naturelle aanpak van Natasja, viel ze op bij de kijkers en de andere zenders.

In het najaar van 2006 ruilt Natasja Froger de TROS in om voor SBS 6 te gaan werken. Ze neemt de presentatie op zich van het populaire ‘Hart in Aktie’, waarin problemen opgelost worden van mensen die het moeilijk hebben en waar het onmogelijke, mogelijk wordt gemaakt. In 2008 presenteert Natasja het talentenprogramma ‘Kinderen Zingen Met Sterren’.

In het najaar van 2008 waren Natasja, haar man René en de kinderen te zien in de docusoap ‘Effe geen Cent te makken’. Om aandacht te genereren voor de Voedselbank leefde de familie Froger voor een maand op bijstandsniveau. De serie werd succesvol afgesloten met een benefietfinale in de vorm van een liveshow, waarbij zij ruim 2 miljoen euro hebben opgehaald die geheel ten goede kwam aan De Voedselbank.

Het najaar van 2009 startte het programma "De Frogers: Helemaal Heppie" van de familie Frogers, waarin het vrijwilligerswerk van Stichting Heppie (organisator van vakantieweken voor kinderen voor wie dat normaal niet is weggelegd) centraal stond.

Het voorjaar van 2010 was Natasja Froger weer op SBS 6 te zien met het succesvolle programma 'Hart in Aktie'. Ook startte in maart het nieuwe RTL programma 'Bonje met de buren' waarin Natasja en John Williams burenruzies aanpakken en proberen op te lossen.

Verder was Natasja in het voorjaar van 2010 het gezicht van de speciale verjaardagscollectie die modeketen DIDI in het kader van haar 30-jarig bestaan heeft ontwikkeld. Natasja en DIDI steunen middels deze samenwerking Stichting Heppie m.b.v. de verkoop van de speciale Heppie Birthday Collection.

Natasja Froger was in het najaar van 2010 weer te zien zijn met een nieuw seizoen van 'Bonje met de Buren' dat ze samen met John Williams presenteert.

In 2010 heeft Natasja Froger een exclusief contract getekend met RTL Nederland. Voor de komende twee jaar zal zij verschillende programma's voor RTL maken. Waaronder het nieuwe programma Welcome Home, dat in begin mei 2011 zal worden uitgezonden op RTL. Welcome Home draait om mensen die altijd voor een ander klaarstaan en zichzelf daarbij al jaren wegcijferen en daardoor hun woonsituatie hebben verwaarloosd.

Naast haar werkzaamheden als presentatrice, zet Natasja zich in voor verschillende goede doelen en is ze ambassadrice van Orange Babies. Deze stichting heeft als voornaamste doel zwangere vrouwen en hun baby’s die met HIV zijn besmet, in Afrika te helpen. Tevens is Natasja betrokken bij andere goede doelen zoals het Astmafonds.

Natasja Froger boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Natasja Froger zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Natasja Froger wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Natasja Froger. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Natasja Froger te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.