Nelis Leeman boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.095,- excl. BTW

Biografie Nelis Leeman

Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben... Zo is het in een klap allemaal begonnen voor de DJ die tijdens zijn 10 jarig jubileum voor zijn vrienden, familie en fans als verrassing uit de hoek wilde komen met zijn eerste echte solo single. Het blijkt een schot in de roos en de populariteit van Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij) breidde zich als een olievlek uit over Nederland. Momenteel kun je geen kroeg in Nederland binnenkomen of je hoort Nelis Leeman met Wie Denk Je Wel Wie Ik Ben voorbij komen.

Ook zijn tweede single deed het erg goed in cafe's en feestzalen. 'Ik Hou Van Jou' is een zomers en herkenbaar lied wat je direct mee kan zingen. We kunnen zeggen dat het naar meer smaakt voor Nelis die zich nu volledig stort op een zangcarrière waar natuurlijk zijn ervaring die hij heeft opgebouwd als DJ een enorme kracht is.

Nelis Leeman boeken

In het verleden werkte Nelis al samen met Arjon Oostrom (Schudden), Marco Kanters en zijn remix voor Wesley Klein (Er Is Niemand Zoals Jij) viel in de prijzen.
Met zijn single releases als Ik Kom Voor Niet Meer Thuis Vannacht, Dans Met Mij en Leugenaar laat hij voluit van zich horen.

In het voorjaar van 2018 verscheen zijn debuutalbum, het is tijd dat de rest van Nederland kennis maakt met Nelis Leeman!

Nelis Leeman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nelis Leeman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nelis Leeman wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nelis Leeman. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nelis Leeman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.