New Leaf boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 1000 pers.
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Speciaal tarief voor privefeesten

Biografie New Leaf

New Leaf is een flexibele, professionele en enthousiaste groep muzikanten die perfect aanvoelt wat er nodig is om uw feest tot een groot succes te maken! Vier heren en een dame die met veel plezier en 100% inzet op het podium staan: New Leaf staat garant voor een avondje feest, humor, plezier en vooral enthousiasme in elke kroeg, zaal, feesttent of evenement.

Maak uw feest tot een succes met deze fantastische allround band, die is samengesteld uit zeer ervaren musici. Dance classics, nederlandstalige pop, latin, rock, country en actuele hits worden gespeeld zoals het hoort: swingend en smaakvol, nooit te hard maar altijd hard genoeg. New Leaf is als geen andere band in staat om het uw gasten naar de zin te maken, een lege dansvloer komt bij New Leaf nauwelijks voor. Kortom: een professionele topband!

Bent U dus opzoek naar een professionele, sfeervolle superband: met New Leaf gaat gegarandeerd het dak eraf!

New Leaf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over New Leaf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over New Leaf wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van New Leaf. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over New Leaf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.