New Leaf boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.095,- excl. BTW
  • Opmerking: Speciaal tarief voor privefeesten

Biografie New Leaf

“Het neusje van de muzikanten”. Zo is New Leaf wel eens aangekondigd. En inderdaad. Er is menigmaal verwonderd uitgeroepen door bewonderaars: “Hoe is het mogelijk, dat New Leaf nog niet de status van nationale roem heeft bereikt!”

Dat zegt al iets van de kwaliteit van dit orkest, dat allround is op repertoire gebied. of het nu gaat om de polka of om de rolling stones tot aan de nieuwste hits van dit moment, New Leaf staat garant dat ze dit alles aankunnen. Het geluid dat de groep voortbrengt is echt vol of “breed” zoals platen producers wel zeggen. De diverse toetsinstrumenten, basgitaar, slag en sologitaar en drums worden knap bespeeld door de New Leaf heren.

Hoewel de leden zelf van mening, dat ze in de loop der tijd al veel te veel grammofoonplaten hebben gemaakt, streven ze wel naar een perfecte plaat. Een plaat waarop de kwaliteit en sfeer wordt vastgelegd, die ook tijdens live-optredens aan de oppervlakte komen. En dat ze die gevonden hebben blijkt uit hun nummer 1 positie in de Nederlandstalige tip met de single “Machteloos”, die volop en vooral door hun fans werdt gekocht.

Sinds medio 2008 is de naam van Maple Leaf veranderd in New Leaf, What,s in a name zou men zeggen, en dat is ook zo, want New Leaf is zeker zo spraakmakend als Maple Leaf. Bezetting:
Marcel : Gitaar en zang
Ruud : Toetsen
Ton : Drums en zang
Rob : Bas en zang
Yvette : Zang 

New Leaf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over New Leaf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over New Leaf wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van New Leaf. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over New Leaf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.