New Timeless boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW

Biografie New Timeless

Let the boogie set you free" is hét motto van New Timeless. In een dynamische performance van een internationale allure word je meegenomen naar 'the best of Motown', the 70's & 80's en het allerbeste wat daartussen zit. Zodra New Timeless het podium betreedt worden de gasten meegenomen in een sneltrein van swingende nummers, die het publiek laaiend enthousiast achterlaat.

De uiterst stijlvolle wijze waarop zij hun act brengen maakt New Timeless geschikt voor een zeer gevarieerd publiek en alle gelegenheden. Van gala’s, bedrijfsfeesten, upper-class bruiloften tot braderieën, festivals en dorpsfeesten.

New Timeless boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over New Timeless zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over New Timeless wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van New Timeless. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over New Timeless te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.