New Timeless boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW

Biografie New Timeless

New Timeless is al jaren een begrip waar het gaat om 70’s en 80’s muziek op bruiloften en bedrijfsfeesten. Onder het motto: "Let the boogie set you free" weten de heren er elke keer een waar feest van te maken met ‘The Best of Motown’ in hun repertoire.Een subliem optreden als ‘Tavares’ in Henny Huisman’s Soundmix Show bleek baanbrekend voor Timeless en opende een weg naar nationale bekendheid. Hun debuutsingle "Where is the Love" stond maar liefst 13 weken in de Nederlandse hitparade. Al snel volgden verschillende TV optredens bij onder andere Nederland Muziekland en de grote RTL4 "Zing met me mee" festival van Gerard Joling.

In 2000 veranderde de drieformatie in een duo. Deze nieuwe samenstelling met Marcel Bogarde en Eric Jacott werd ‘New Timeless’ gedoopt.

New Timeless is al jaren een begrip op chique gala´s, bedrijfsfeesten en upperclass bruiloften.

Onder het motto: "Let the boogie set you free" laten Marcel Bogarde en Eric Jacott de gasten kennismaken met dansbare en herkenbare 70’s en 80’s muziek en 'the best of Motown'.

Een sneltrein van swingende nummers en daardoor zeer geschikt voor een gevarieerd publiek en velerlei gelegenheden.
 

New Timeless staat garant voor een schitterende show van internationale allure.

New Timeless: 100% Glitter, Glamour and Groove!

New Timeless boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over New Timeless zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over New Timeless wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van New Timeless. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over New Timeless te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.