Nick Nielsen boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Nick Nielsen

Op jonge leeftijd wist de in Tilburg geboren Nick Nielsen dat de magische wereld zijn toekomst zou gaan worden. In zijn jeugd was Nick al gepassioneerd door het artiestenvak. Hij deed mee aan wedstrijden, workshops, talentenjachten etc. Dit resulteerde tot deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen Goochelen, waarbij Nick Nielsen in 2002 Nederlands Jeugdkampioen werd. Tijdens de Nationale Kampioenschappen Goochelen 2004 behaalde Nick Nielsen een eerste prijs!

Nick Nielsen staat voor magisch entertainment van deze tijd. Met een vlotte babbel en een gezellige presentatie neemt Nick magie als uitgangspunt en zijn publiek als middelpunt. Hiermee is hij een graag geziene gast op elke gelegenheid. Door onder meer zijn werkervaring, talent en begeleiding van een aantal toppers uit de internationale wereld van de magie, is Nick Nielsen uitgegroeid tot entertainer op topniveau!

Met zijn entertainment is hij van toegevoegde waarde tijdens beurzen, productpresentaties en op maat gemaakte magische bedrijfspresentaties. Tevens is Nick Nielsen inzetbaar als gastheer op uw feestavond of als professionele ijsbreker tijdens conferenties en dergelijke.

Sinds drie jaar is er voor 2-voudig Nederlands Kampioen Goochelen Nick Nielsen veel veranderd. In 2004 begon hij aan een nieuwe uitdaging: de presentatie van het dagelijkse ochtendmagazine van RTL4 LIJN4.

Na 3 jaar ervaring, interviews met diverse interessante mensen waaronder Joop van den Ende, Marco Borsato, Paul Rosemöller, Bert van der Veer, Boudewijn de Groot en vele anderen en meer dan 500 uur live televisie als bagage, is Nick Nielsen toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is bezig om 2 nieuwe programma’s zijn presentatietalent en zijn passie voor magic te gaan combineren op de Nederlandse televisie.

Nick heeft de afgelopen jaren tijdens veel evenementen in binnen- en buitenland zowel optredens als presentaties mogen verzorgen. Zijn magie was onder andere te zien tijdens de concerten van Tiësto in Nederland en België. Zangeres Shakira vroeg specifiek om de magie van Nick en hij verzorgde op haar verjaardag een bijzonder optreden. En hij werd door Carlo en Irene als beste Nederlandse goochelaar uitgeroepen!

Doordat Nick met veel techniek, spectaculaire magische effecten, een dosis humor en gevoel voor interactie al jarenlang één van Nederlandse meest gevraagde table-magicians is, verzorgde hij ook de afgelopen maanden weer veel magie op de vierkante centimeter op tal van particuliere en zakelijke evenementen zowel binnen als buiten onze landsgrenzen. Ook op beurzen heeft hij zijn meerwaarde al vaak kunnen bewijzen.


Doordat zijn bekendheid de laatste jaren door zijn werkzaamheden voor RTL4 groeide, werd hij ook in het land steeds vaker gevraagd voor presentaties. Een aantal hoogtepunten op dit vlak zijn; The Evening with the Stars “Holland Casino” in opdracht van Stage Events en Miss Nederland Verkiezing 2007 in opdracht van Wentink Events.

Momenteel verzorgt Nick Nielsen vele presentaties in binnen- en buitenland, voor beurzen, evenementen en bedrijfspresentaties. Nick onderscheidt zich door zijn frisheid, energie, humor, uitstraling en is verbaal super sterk.

Kortom Nick Nielsen is een jonge frisse presentator met magische kwaliteiten van hoog niveau!

Nick Nielsen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nick Nielsen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nick Nielsen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nick Nielsen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nick Nielsen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.