Nick Stricker boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Jan Smit imitator

Biografie Nick Stricker

Nick Stricker kreeg landelijke bekendheid door zijn TV- en radio-optredens als Jan Smit. De echte doorbraak kwam nadat zijn opa Nick Stricker had opgegeven voor het TV-programma 'My Name Is...', waar hij als Jan Smit de halve finale haalde en de zaal op zijn kop kreeg.

Het genre tijdens optredens van Nick Stricker bestaat uit de meest bekende hits van Jan Smit, zijn stem en uiterlijk maken 'het Jan Smit plaatje' compleet.

Jury-uitspraken My Name is...

Erik de Zwart; "Jij mag wel stiekem zeggen dat je Jan Smit bent"
Albert Verlinde; "Je hoort Jan Smit, je ziet Jan Smit"
Kathleen Aerts; "Jij hebt alles van Jan Smit"

Nick Stricker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nick Stricker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nick Stricker wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nick Stricker. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nick Stricker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.