Nicolette Kluijver boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden

Biografie Nicolette Kluijver

Op haar zeventiende wordt Nicolette ontdekt door modellenbureau Elite Model en reist ze gedurende drie jaar de hele wereld over voor modellenwerk. Ze ruilt de catwalk in voor de televisie en presenteert twee seizoenen van het programma '6pack'.

In 2006 komt Nicolette bij BNN en is ze sinds 2011 de anchorwoman van het succesnummer 'Spuiten en Slikken'. In 'De Grote Spuiten en Slikken Test 2012' test Nicolette, samen met Manuel Broekman en Geraldine Kemper de kennis van Nederland op het gebied van seks en drugs. Naast 'Spuiten en Slikken' presenteert Nicolette het programma '3 Op Reis' en 'Spuiten en Slikken op Reis'.

De veelzijdige Nicolette kan naast presenteren ook acteren. Dit is te zien in de serie 'Van God Los', waarin ze de rol van Jainy speelt. Ook leende Nicolette haar stem voor de sexy piraat cutless Lizz in de animatie film 'De Piraten'.

Nicolette blijft niet stil zitten. Dit voorjaar presenteert ze 'Vier Handen op een Buik', een reeks over tienermoeders. In dit programma staan bekende moeders toekomstige tienermoeders bij tijdens hun zwangerschap, de bevalling en de tijd daarna. Dit programma sluit naadloos bij Nicolette aan, die in het najaar van 2012 zelf moeder is geworden. Haar zwangersschapsverlof ruilde ze echter snel in om naast 'Vier handen…' ook het programma Stop In The Name of Love te presenteren. In deze roadtrip vol liefde koppelt onze cupido Nicolette de stadse single ladies aan stoere plattelandse mannen.

Nicolette kan over alle onderwerpen meepraten en kan een groot publiek om haar vinger winden.

Nicolette Kluijver boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nicolette Kluijver zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nicolette Kluijver wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nicolette Kluijver. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nicolette Kluijver te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.