Niek Boes boeken?

Niek Boes Boeken of Niek Boes Huren voor uw event / Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 500 pers.
  • Prijs: € 3.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Biografie Niek Boes

Een optreden van Niek Boes is een van de meest unieke spektakels ter wereld. Zijn gave om door middel van zijn stem een soundtrack van de wereld, uw bedrijf, thema of onderwerp te maken, is spectaculair, indrukwekkend en onvergetelijk. Zijn show is een combinatie van een speciaal voor u op maat gemaakte voorstelling vol met cabaret, humor, inhoud, vocal comedy, interactie en geluidenimitaties die alle zintuigen prikkelen. Alles vergezeld van prachtige muziek, licht en surround geluid.

Niek Boes boeken op uw evenement

U wilt een spectaculaire opening of afsluitende act voor een bijeenkomst, seminar, feest of congres? U wilt een productpresentatie doen? Een pand (her)openen? Met zijn op maat gemaakte shows, acts en inhoudelijke presentaties staat Niek Boes erom bekend een verpletterende indruk achter te laten. Zijn shows zijn overal inzetbaar. Op elk evenement. Op iedere lokatie. Voor kleine en grote groepen. Niek maakt uw bijeenkomst onvergetelijk.

Niek Boes ook Internationaal succesvol

Met talloze optredens in binnen-­â€ en buitenland, behoort Niek Boes tot de meest exclusieve artiest in zijn genre. Niek Boes kan zijn shows tevens in de Engelse en/of Duitse taal verzorgen en is daarom ook zeer geschikt voor internationale gezelschappen.

Niek Boes is niet zomaar uit te leggen of te verbeelden. Zijn shows zijn uNiek en worden in overleg met u aangepast op uw evenement, doelgroep, bedrijf of onderwerp. Het technische team van Niek Boes draagt zorg voor licht-­â€ en surround geluid. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Niek Boes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Niek Boes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Niek Boes wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Niek Boes. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Niek Boes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.