Niels Duinker boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Niels Duinker

Niels Duinker is een van de jongste professionele jongleurs van dit moment.

Zijn show is een combinatie van top klasse jongleren, presentatie en jeugdig enthousiasme. Of uw evenement nu 's ochtends plaatsvindt of na een lange dag, Niels' enthousiasme zorgt dat iedereen zich bij uw programma betrokken voelt!

Niels Duinker is sinds 2003 de eerste jongleur uit de Benelux die met 7 kegels op het podium jongleert en ook voor uw evenement zal hij alles uit de kast halen om uw gasten te voorzien van entertainment van de bovenste plank.

Zo zal hij onder meer de routines laten zien die hem een gouden medaille opleverden tijdens het Nederlands Kampioenschap Jongleren 2007.

Bent u op zoek naar een vlotte en spectaculaire act, dan hoeft u niet meer verder te zoeken!

Mogelijkheden:

- Ontvangst Acts;
- Podiumshow op gala's en congressen;
- Animatie Act bij Borrels;
- Workshops;
- Entertainment in uw Beursstand

Niels Duinker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Niels Duinker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Niels Duinker wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Niels Duinker. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Niels Duinker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.