Niels Geusebroek boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Niels Geusebroek

De naam Niels Geusebroek is allang geen onbekende meer in het Nederlandse muzieklandschap. De band Silkstone, het programma The Voice Of Holland, de hardstylehit Year Of Summer… in de afgelopen jaren heeft Niels zijn veelzijdigheid overtuigend bewezen. Maar hij is vooral een singer-songwriter, in hart en nieren zelfs. En levert in die hoedanigheid nu zijn langverwachte eerste solo-album af: Lines.

Een pure, ambachtelijke singer-songwriter plaat wilde hij maken. Op Lines is Niels Geusebroek bewust weggebleven van de door hem genoemde ‘wall of sound’, de muur van elektrische gitaren die zijn voormalige band Silkstone gebruikte. Ook rockachtige drums waren uit den boze. Als solo-artiest wilde hij een ingetogen geluid neerzetten, waarbij de nadruk op zijn stem ligt. Met het resultaat is hij meer dan tevreden: “Wat ik me voor ogen heb gesteld, is gelukt. Lines is stoer en gelaagd. Er staan nummers op met veel instrumenten en stemmen, maar andere liedjes zijn juist heel transparant, met zang en alleen gitaar of piano.”

Niels Geusebroek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Niels Geusebroek zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Niels Geusebroek wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Niels Geusebroek. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Niels Geusebroek te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.