Nienke Doublon boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Excl. reiskosten / ook te boeken voor 3 x 45 minuten

Biografie Nienke Doublon

Nienke Doublon brengt een repertoire met liedjes die allemaal meezingbaar zijn. Hier zou je kunnen denken aan medleys van 'Goude oude' Nederlandstalige hits, bekende Duitse Schlagers, Engelstalige nummers afkomstig van Nederlandse volkse artiesten, Piraten hits en heerlijke feestliedjes van vroeger en nu. Oftewel een repertoire met een hoog meezing- en feestgehalte!

Nienke Doublon is inzetbaar voor een avondvullende show van 3 x 45 minuten, inclusief geluid tot 250 personen, en voor een set van 30 á 45 minuten. Uiteraard zijn er altijd meerdere opties bespreekbaar!

Nienke Doublon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nienke Doublon zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nienke Doublon wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nienke Doublon. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nienke Doublon te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.