Night Flight to Rio boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.950,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden

Biografie Night Flight to Rio

Partyband Night Flight to Rio zorgt met een 10 koppige bezetting voor een weergaloos FEEST! Met een knallende, energieke show wordt het publiek meedogenloos meegezogen in een spectaculaire tour met ijzersterke Mash-Up’s bestaande uit de beste Hits van Nu, Rock, Dance en Nederlandse meezingers. Mede door een driekoppige blazerssectie beleef je de hits van nu als nooit te voren. Het is dé feestband van dit moment die vol met passie, enthousiasme en een ruime dosis ervaring elk publiek bespeelt. Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

Referenties Night Flight to Rio

KLM / Air France, MultiCopy, Rabobank, Loyd’s Register, Van der Valk, Fort Voordorp, Haarlem Culinair, Artifest, Pearson Street festival (Canada), Comwell (Denemarken), Star Alliance (Zweden), Hillside (Bonaire)

Night Flight to Rio boeken

Met Partyband Night Flight To Rio kiest u voor feestgarantie! Overal waar deze Partyband speelt zorgen ze voor een weergaloze show en spektakel voor uw gasten

Night Flight to Rio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Night Flight to Rio zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Night Flight to Rio wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Night Flight to Rio. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Night Flight to Rio te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.