Nina den Hartog boeken?

RTL-William-Rutten
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW

Biografie Nina den Hartog

Nina den Hartog won op 8 juni 2016 18 jarige leeftijd de grote finale van Idols en daarom mag zij zich hét nieuwe idool van Nederland noemen. Nina liet duizenden kandidaten achter zich en wint daarmee een platencontract bij Cloud 9 Music.

Week na week imponeerde Nina het Nederlandse publiek én de jury met haar vertolkingen van o.a. ‘It Will Rain’, ‘Someone Like You’, ‘Rocketeer’ en natuurlijk haar eigen single ‘Lights Go Out’. Laatstgenoemde is inmiddels op single uitgebracht en verkrijgbaar via iTunes, Spotify etc.

Nina den Hartog treedt op haar 12e samen met haar broer voor het eerst op tijdens een lokale talentenjacht. Daarna leert ze zichzelf gitaar spelen. Nina’s droom is om geld te kunnen verdienen met haar muziek. Nina is dat talent met dat heerlijke hese randje op haar stem, dat zo prettig overslaat halverwege een zin. Ze maakt de kleinste liedjes nog kwetsbaarder dan ze zijn, en legt er veel gevoel mee in talloze nummers. Dit maakt Nina een echte popster.

Nina den Hartog Boeken

Na 8 jaar afwezigheid begon op 3 april 2016 het vijfde seizoen van de talentenjacht der talentenjachten: Idols! Ruim 1,5 miljoen kijkers zaten aan de buis gekluisterd voor de auditierondes. Gisteren namen Nina den Hartog en Kimberly Fransens het tegen elkaar op in de zinderende finale, welke uiteindelijk door Nina werd gewonnen.

Nina den Hartog boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nina den Hartog zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nina den Hartog wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nina den Hartog. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nina den Hartog te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.