Not The Beatles boeken?

  • Tijdsduur: 50 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Not The Beatles

NOT THE BEATLES is al jaren een begrip in binnen- en buitenland. In de nazomer van 1995 gingen twee muzikale vrienden, die hun sporen reeds hadden verdiend op de grote podia van Nederland en België, op werkvakantie naar Londen om daar de muzikale scene te verkennen. Na een paar dagen troffen ze op Covent Garden twee jongens aan die op een werkelijk verbluffende manier met hun gitaren en hun bijna identieke Lennon & McCartney stemmen een Beatles-show brachten voor een grote menigte enthousiaste toeschouwers.

Direct na het optreden volgde een spontane kennismaking. Tot de verbazing van de twee vrienden bleken die twee zangers geen Engelsen te zijn, maar Nederlandse straatmuzikanten die met veel succes langs de stranden en grote steden van Europa trokken met hun Lennon & McCartney act. De kennismaking liep uit op een afspraak om terug in Nederland contact op te nemen en de mogelijkheid te bekijken in Nederland enkele optredens met zijn vieren te doen in de originele Beatles-bezetting—Just for fun!

Het was geen loze afspraak want terug in Nederland volgde na één telefoontje een uitgebreide repetitieperiode en in december 1995 vonden de eerste optredens plaats. Hun gezamenlijke passie voor THE FAB FOUR straalde direct vanaf het eerste optreden met grote kracht van het podium. De reacties waren overweldigend: “Fantastisch!”; “Wat een ambiance!”; “Dit heb ik nog nooit gezien!”; “Het is de identieke sound!”; “Die stemmen lijken er sprekend op”—kortom: NOT THE BEATLES was geboren!

Nu verzorgt de groep een werkelijk verbluffend spektakel—in beeld en geluid—van de onvergetelijke sfeer van The FAB FOUR. Met een onvervalst Liverpools accent, authentieke kleding, origineel instrumentarium en werkelijk perfecte vocalen brengt NOT THE BEATLES een wervelende act met de grootse Beatles hits, humor en dat onmiskenbare jaren ’60 gevoel.

Not The Beatles boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Not The Beatles zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Not The Beatles wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Not The Beatles. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Not The Beatles te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.