Nurlaila Karim boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW

Biografie Nurlaila Karim

Nurlaila begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in de musicalwereld. In 2007 bemachtigde zij de hoofdrol van Dorothy in de hitmusical The Wiz. Eerder speelde zij al hoofdrollen in de musicals Fame, Miss Saigon en Rent, waarvoor zij een Musical Award ontving. Vanaf april 2008 stond Nurlaila in de musicalklassieker Les Misérables, waarin ze de rol van Fantine vertolkte. In 2011 was Nurlaila wekelijks te horen als lead vocal in het populaire tv-dansprogramma Strictly Come Dancing.

In 2013 releasde ze haar soloalbum Chameleon, een mix van soul, funk, jazz en musical. In 2014 vertolkte Nurlaila als alternate de rol van Deloris van Cartier in de swingende hitmusical Sister Act. In 2015 maakte Nurlaila een droom waar met haar eigen show Fourtina, a tribute to the legend of rock Tina Turner, waarmee ze in 48 theaters zorgde voor een waar muzikaal spektakel. Nurlaila was in theaterseizoen 2016/2017 te zien als Nicki Marron in de musical The Bodyguard. In 2018 speelde zij de rol van Gloria Fajardo in de musical On Your Feet!. Dit jaar speelt zij Donna, 1 van de hoofdrollen, in de musical Mamma Mia.

Nurlaila Karim boeken?

– Back to the 80’s ( met 2 danseressen)
– Tribute to Tina Turner

Nurlaila Karim boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nurlaila Karim zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nurlaila Karim wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nurlaila Karim. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nurlaila Karim te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.