Nurlaila Karim boeken?

Foto: Saskia Beek
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.275,- excl. BTW

Biografie Nurlaila Karim

Nurlaila begon haar carrière in het Haagse rockcircuit, maar belandde uiteindelijk in het musicalwereldje. In 2007 bemachtigde Nurlaila de hoofdrol in de hitmusical ‘The Wiz’. Prompt werd deze musical tot publiekslieveling gekozen en zagen miljoenen mensen hoe Nurlaila iedere avond de sterren van de hemel zong in de rol van Dorothy. Volgens de directeur van Joop van den Ende Theaterprodukties heeft ze 1 van de mooiste musicalstemmen van Nederland. Eerder speelde Nurlaila al hoofdrollen in de musicals 'Fame', 'Miss Saigon' en 'Rent'.

Vanaf april 2008 stond Nurlaila in de musicalklassieker Les Miserables, waarin ze de rol van Fantine vertolkte. Tot en met mei 2009 staat Nurlaila samen met Het orkest Koninklijke Luchtmacht in RockOpera in Concert, een avondvullend concert waarbij het allerbeste uit de bekendste rockopera’s wordt gebracht.

Daarnaast is Nurlaila Karim weer volop beschikbaar voor optredens op uw (bedrijfs)evenementen. Nurlaila is te boeken met het Brand New Day Powerblock: een spectaculaire show waarin alle grote musical- en soulhits zoals "A Brand New Day", "Fame" en "I'm Every Woman" de revue zullen passeren. Binnenkort is Nurlaila ook te boeken met haar Broadway Dreams show: een optreden waarbij Nurlaila de mooiste musical ballads zingt. Een indrukwekkend optreden met begeleiding van een pianist.

Nurlaila Karim boeken?

Pop/Soul show :
-Tape optreden
-Speelduur: 1 x 30 minuten
-Uptempo musical- & soul repertoire
-Inclusief 2 danseressen
-Gage is inclusief een geluidset B tot 1000 personen

 
Broadway Dreams show:
-Live optreden
-Speelduur: 1 x 30 minuten
-Musical ballads repertoire
-Inclusief pianist
-Gage is inclusief een geluidset B tot 1000 personen

Nurlaila Karim boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Nurlaila Karim zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Nurlaila Karim wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Nurlaila Karim. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nurlaila Karim te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.