Odil boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Odil

Een feeëriek vrouwtje is met een uniek en eigenzinnig skelet onderweg. Op zoek naar een laatste rustplaats ergens tussen hemel en aarde.

Touwen, katrollen en tegengewichten maken dit ingetogen schouwspel visueel, aantrekkelijk en intrigerend. Tussen de botten en knoken door waait een zachte soundscape die de sfeer ondersteunt.

Odil boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Odil zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Odil wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Odil. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Odil te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.