Omri Tindal boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Omri Tindal

Omri is een fenomenale singer/song writer, danser en componeerd. Al op jonge leeftijd werd hij verliefd op muziek en begon zo zijn dromen na te jagen om een creatief en gewaardeerde artiest te zijn.

Delighted” (close harmony groep) was zijn eerste stap en heeft toen onder andere gewerkt met internationale singer/song writer en producer “Bilal” en internationale top producer “Giorgio Tuinfort.

Eenmaal 20jaar was t raak met Omri Tindal...hij belande in de succes volle theater tour “Soul Brothers” en “Soul and Disco Brothers” en heeft 2maal 6maanden getourd door de grote theaters (onder andere Carré). Ze hebben vervolgens opgetreden bij “de wereld draait door”, koffie max” en internationaal.

Omri Tindal heeft zich als artiest dus danig ontwikkeld dat hij shows heeft gedaan in Spanje, Turkije, Amerika (atlanta), Zuid Amerika, Belgie, Duitsland en Frankrijk. En hij belande in een wereld bekend programma “the voice of holland 2012”.
De nu 26-jarige artiest (Omri Tindal) is met vlag en wimpel door de “Blind Auditions”  gekomen met de song “Dedication to my ex - Lloyd”ook bekend als (the pussy song) en wist zich vervolgens door “the Battles “ heen te slaan.
Ook tijdens de Live Shows wist deze ras artiest een geweldige show neer te zetten.

Kortom qua uiterlijk een trend zetter en op het podium een beest, hij is klaar voor Nederland en de wereld.
 

Omri Tindal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Omri Tindal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Omri Tindal wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Omri Tindal. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Omri Tindal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.