One Two Trio boeken?

  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW

Biografie One Two Trio

ONE TWO TRIO is de ultieme feestband bekend van vele hits zoals  ‘Juffrouw Toos en 'Tien Kleine Tuinkabouters’.Als er een ‘feestgarantie’ zou bestaan, zou dit 3-tal  ‘m geven.

Ooit begonnen als een straatbandje. En die straat is heel groot geworden... In korte tijd groeide One Two Trio uit tot één van de meest gevraagde live feestbands van Nederland. Het trio scoorde een aantal enorme hits (waaronder "Juffrouw Toos", "Tien Kleine Tuinkabouters" en "Series Uit Mijn Jeugd") Zes albums zijn er inmiddels uitgebracht waaronder een verzamelaar.

One Two Trio speelt altijd LIVE! Gewapend met een gitaar, basgitaar en een ‘kinderdrumstel’ van alles dwars door elkaar; Het repertoire is enorm: van smartlap tot rock en roll en van disco tot golden oldies, dit alles overgoten met een pittige feestsaus voorzien van  mprovisatie en veel interactie met het publiek. Voor iedereen een feest der herkenning!

Niet voor niets is ONE TWO TRIO regelmatig te gast bij Giel Beelen op radio 3FM en Edwin Evers van Radio 538 bombardeerde de band zelfs tot vaste huisband van zijn fameuze radioprogramma ‘Evers Staat Op’.

Boekingsmogelijkheden One Two Trio :

- Juxebox is speciaal ontwikkeld voor de ''Swing en meezingen feesten''!
Het publiek heeft hierbij een belangrijke stem in de repertoirekeuze. Swingen op danceclassics ,   ''rocken'' op 'Radar Love' of meezingen met een smartlap... One Two Trio vult dit op de voor hen zo kenmerkende wijze in: met veel humor, interactie en enthousiasme waarbij het publiek vaak ook een belangrijk aandeel krijgt in de uitvoering van het nummer! Juist dit aspect zorgt veelal voor hilarische momenten waarover nog lang nagepraat zal worden… Een act met een ‘heel veel lol, schorre kelen en strakke kuiten garantie'!  

- Kindershow Deze show is er speciaal voor de kleinere onder ons. De hoofdrollen in dit verhaal zijn voor Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel) spelen LIVE de bekende kinderliedjes maar ook eigen makkelijk mee te zingen nummers.

- Sinterklaasshow Speciaal voor de Sinterklaasperiode is One two trio ook te boeken voor Sinterklaasshows, waarin zij de gehele show aanpassen aan deze sfeervolle periode.

One Two Trio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over One Two Trio zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over One Two Trio wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van One Two Trio. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over One Two Trio te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.