One Two Trio Hussel boeken?

  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. tot 250 pers.
  • Prijs: € 2.250,- excl. BTW

Biografie One Two Trio Hussel

De 'One Two Trio Hussel’ is een uniek live concept waarmee de band bij Edwin Evers op Radio 538 hoge ogen gooit. Twee nummers worden door de huisband van 'Evers staat op’ qua tekst en melodie volledig door elkaar gehusseld. Twee kandidaten moeten vervolgens de titels en uitvoerenden ontcijferen. Inmiddels is de hussel door het enorme succes een vast onderdeel geworden van de live shows! Door de spontane interactie die er ontstaat gaat het publiek direct meeraden en voor je het weet zingt en danst iedereen mee! In kleine settings zoals besloten events, bedrijfs- of privé-feesten kan de band razendsnel uit het publiek een aantal kandidaten selecteren waardoor er een echte muzikale competitie kan ontstaan… hilarisch!

'De One Two Trio Hussel' = uniek en kwalitatief top-entertainment waarmee One Two Trio zijn naam als live entertainers nogmaals landelijk bevestigt. 

One Two Trio Hussel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over One Two Trio Hussel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over One Two Trio Hussel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van One Two Trio Hussel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over One Two Trio Hussel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.