Orpheus (X-Factor) boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Orpheus (X-Factor)

Orpheus bestaat uit 4 zeer ervaren zangers en de vier jongens van Orpheus kennen elkaar van jamsessies. Ze hebben de grenzeloze ambitie om internationaal een succesvolle R’nB Boyband te worden en zijn al hard op weg.

Momenteel werken ze aan de X Factor Live shows en hopen natuurlijk te winnen in de grote finale op 5 juli bij RTL4 om 20.30 uur.

Orpheus (X-Factor) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Orpheus (X-Factor) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Orpheus (X-Factor) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Orpheus (X-Factor). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Orpheus (X-Factor) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.