Otto Lagerfett boeken?

Foto: Martijn Lambinon
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.595,- excl. BTW

Biografie Otto Lagerfett

tto Lagerfett is de grootste Schlager König van dit moment. Hij staat al vanaf 1997 in de hitlijsten in Duitsland en heeft ontelbare gouden platen op zijn naam staan. Omdat het voor Otto onmogelijk is om in Duitsland normaal over straat te lopen, heeft Otto er voor gekozen om in Nederland te gaan wonen. Toch wil hij zijn liefde voor zingen niet opgeven...

Wat kan je verwachten van een optreden van Otto Lagerfett? Otto Lagerfett gaat in stijl naar elk optreden, hij kleedt zich zoals zijn oudere broer Karl Lagerfeld (de bekende Duitse designer).

Onze Schlager König is in te zetten op elk feest waar gezelligheid gewenst is! Dus niet alleen oktoberfeesten. Hits zoals: Ein Festival der Liebe, Du, Fiesta Mexicana, Griechesche Wein und Marie der letze tanz ist nur für dich, zullen u laten ontdekken waarom Otto in Duitsland niet meer normaal over straat kan lopen. Uiteraard wordt dit alles live gesungen!

Otto Lagerfett boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Otto Lagerfett zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Otto Lagerfett wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Otto Lagerfett. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Otto Lagerfett te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.