Oud Schuim boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Oud Schuim

Oud Schuim is een nieuwe formatie uit Utrecht. Lucas (23), Jelle (24) en Thijs (26) zijn drie hippe gasten die Nederlandstalige catchy pop songs maken. Zomerse muziek voorzien van dansbare beats, gecombineerd met scherpe teksten met een knipoog.

Naast het maken van muziek staat plezier maken hoog in het vaandel bij de mannen van Oud Schuim. Zo trakteren ze fans regelmatig via social media op humoristische video's en foto's. En houden ze hun publiek betrokken door het organiseren van ludieke acties.

Oud Schuim boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Oud Schuim zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Oud Schuim wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Oud Schuim. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Oud Schuim te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.