Pap en Pudding boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Pap en Pudding

Hans van Erp (Pudding) en René van Rooij (Pap) gaan enkele decennia terug in de tijd. Pap en Pudding hebben allebei in het Brabantse Herpen gewoond, en toen zo'n 18 jaar geleden het zesde elftal van Herpinia werd opgericht (die zich ten doel stelde zoveel mogelijk bier en snacks te verorberen, en vooral niet te moe te worden na de wedstrijd) waren de beiden heren maar al te graag bereid om bij dit elftal te komen. De voetbalcarrière bleek van korte duur, hun gastronomische overeenkomsten zijn echter gebleven.

Beiden levensgenieters zijn al die jaren met elkaar op blijven trekken. In 2004 namen Pap en Pudding voor 'zomaar' enkele carnavalsnummers op (Red. Van Rooij heeft een eigen muziekstudio). Het jaar daarna nog een paar, en in 2006 brachten zij op veler verzoek een compleet album uit. Op dit album (Wurrum?Durrum!) stond het lugubere feestnummer "De moord in Herpen" wat voor veel ophef zorgde dankzij Patrick Kicken en wat tevens het duo onverwacht landelijke bekendheid bezorgde. Klik op deze link om de uitzending van Editie NL te kijken.

Na deze bescheiden 'hit' volgde het jaar 2007 de single "Opblaasbare, afwasbare Barbara" die wederom goed ontvangen werd. Eind 2007 verscheen hun tweede album "Grote Maten" wat niet alleen duidde op hun vriendschap maar tevens op hun kledinggrootte. Op dit album stonden o.a. de hits "Plastieke Annemieke" en "De tieten van Marielle". Laatsgenoemde schopte het tot de tweede plaats bij Edwin Evers' Beste-carnavalsnummer-verkiezing op Radio 538.
Het derde album van Pap en Pudding getiteld "Tot de schijt ons doodt" is in 2009 verschenen. En dit album zorgde mede dankzij "De Duitse slager" voor een leuke agenda tijdens de carnaval. Het duo kenmerkt zich door hun scherpe, gewaagde teksten voorzien van lekkere muziek en daarnaast door hun overmatige drank- en snackinname. Eat your heart out Sonja Bakker!


Discografie Pap en Pudding:

-2006 CD-album   ‘Wurrum? Durrum!’
-2007 CD-single   ‘ Opblaasbare, afwasbare Barbara ‘
-2008 CD-album   ‘Grote Maten’
-2009 CD-single (download) ‘Zij is verliefd op een frikandel’
-2010 CD-album    ‘Tot de schijt ons doodt’

Pap en Pudding boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pap en Pudding zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pap en Pudding wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pap en Pudding. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pap en Pudding te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.