Party Captains boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW

Biografie Party Captains

Deze jonge mannen uit Etten-Leur, Mitch Kerstens & Danny Heuvens vormen samen het feest duo Party Captains!. Op de bühne zorgen zei voor 100% feestgarantie! Echte feestknallers in een nieuw jasje daarnaast bieden zei 100% meezinggarantie!

Party Captains weten met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee. Positiviteit ten top in een goede sfeer of te wel omzet & feest verhogend entertainment.

Party Captains boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Party Captains zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Party Captains wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Party Captains. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Party Captains te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.