Patricia van Haastrecht boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Patricia van Haastrecht

Patricia van Haastrecht studeerde af aan Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater en deed de 4-months Intensive Course aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen. Volgde workshops van onder anderen Jeroen Krabbé, Karin Bloemen en Inge Ipenburg en zanglessen van Margot Giselle en Marcel Swerissen. Ze zong en speelde in de voorstellingen Toon, Liedjesman (2017), Vals Live on Stage (2016/2017), Peter Pan (2016), Ordinary Days (2015) en Ode aan Wilmink & Bannink (2014). 

Ook wat Patricia vocalist bij Dinnershow Pandora, All You Need Is Love Kerstspecial (2017) en The Triolettes. Is mede-oprichtster van De Brug Musicaltheater. Ontving de Jos Brink Genesius Penning (2010).

Patricia van Haastrecht The Voice of Holland

In 2019 neemt Patricia van Haastrecht deel aan TVOH, de verwachtingen zijn hoog. Wordt Patricia van Haastrecht The Voice of Holland?

Patricia van Haastrecht boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Patricia van Haastrecht zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Patricia van Haastrecht wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Patricia van Haastrecht. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Patricia van Haastrecht te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.