Paul Smithuis (Fluitist) boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Paul Smithuis (Fluitist)

Een optreden van Fluitist Paul Smithuis zullen uw gasten niet snel vergeten. Deze bijzonder getalenteerde muzikant speelt live (pop)muziek op een volledig houten dwarsfluit. Zijn innemende en zuivere spel is in staat om keer op keer de harten van velen te raken. Paul heeft inmiddels meerdere albums op zijn naam staan waarvan "Everything starts with a melody" het meest recent is.

Als muzikant / Fluitist is Paul zeer breed inzetbaar tijdens bijvoorbeeld diner, receptie, kerst, nieuwjaars -en bedrijfsevent. Maar ook als hoofdact komt hij goed tot zijn recht. Het repertoire bestaat doorgaans uit een mix van melodieuze klanken in elke denkbare stijl variërend van pop, jazz tot musical en klassiek. Maatwerk ten aanzien van repertoire en speelduur is in overleg. mogelijk.

Indien noodzakelijk beschikt Paul over een eigen compacte en modulair uit te breiden geluidsinstallatie. Daardoor sluit het geluid altijd aan op het aantal toehoorders. Ook kan gebruik gemaakt worden van reeds aanwezige geluidsystemen.

Laat u verrassen door de warme klanken door de klanken van deze zeer ervaren muzikant.

Paul Smithuis (Fluitist) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Paul Smithuis (Fluitist) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Paul Smithuis (Fluitist) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Paul Smithuis (Fluitist). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Paul Smithuis (Fluitist) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.