Peter Loree boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 795,- excl. BTW

Biografie Peter Loree

Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de bekende Après Skihut te Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit welbekende feestcafé, heeft hij samen met zijn collega de formatie ‘Het Feestteam’ opgericht. Met ‘Het Feestteam’ scoorde Peter diverse Top 100 hits en heeft hij de grootste podia van Nederland onveilig gemaakt en is hij meerdere malen uitgeroepen tot ‘Beste Feestact van Nederland’. Grote evenementen als 538 Museumplein Koninginnedag, AHOY Nacht van Oranje: Peter Loree draait er zijn hand niet voor om.

In maart 2011 kwam Peter Loree met de release van zijn eerste solosingle ‘Ik doe wat ik wil’. De smaak te pakken gekregen, liet de tweede release in de vorm van ‘Kom van dat dak af!’ niet lang op zich wachten. Ook zijn derde single ‘Marianneke’ krijgt op menig feest de voetjes van de vloer. En hier zal het zeker niet bij blijven! Peter Loree geeft aan ieder nummer, bekend of onbekend, zijn eigen ‘twist’, en maakt zo van ieder lied een absolute feestknaller.

Door zijn jarenlange ervaring, is het voor Peter Loree geen enkel probleem om ieder feest of evenement tot een daverend succes te maken, waar nog tijden lang over nagepraat zal worden.

Tijdens zijn optreden zal Peter Loree uiteraard zijn singles ten gehore brengen, maar zal hij u ook meenemen op een ‘trip down memory lane’ in de vorm van een aantal feestmedleys die iedereen uit volle borst zal kunnen meezinge

Peter Loree boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Peter Loree zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Peter Loree wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Peter Loree. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Peter Loree te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.