Peter Plant boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Peter Plant

Brengt groen, fleur, kleur en humor. Als wandelende tak is zijn bereik groot: op alle binnen- en buitenevenementen. Feesten, party's, markten, festivals en evenementen behoren tot zijn werkterrein. Is een hoogbloeier, Peter bestaat uit hangplanten, kruipplanten en potplanten. Onbeperkt houdbaar. Dat is de kracht van bloemen.

Kan alleen, maar ook samen met Petra Plant. Ze zeggen: Bloemen houden van mensen. Als u hen ontmoet, weet u waarom. Ze zijn plant-aardig. Deze hoogbloeiers ziet u al van verre aankomen. Ze fleuren mensen op. Als u met hen op de foto wilt, kan dat uiteraard. De wandelende bloemen kunnen ook erg goed stilstaan.

Andere namen: Bloemkoppen, bloemhoofden, bloemmensen. Ze moeten goed verzorgd worden en ze zorgen ook goed voor u.

Peter Plant boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Peter Plant zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Peter Plant wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Peter Plant. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Peter Plant te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.