Peter Polonaise boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 949,- excl. BTW
  • Opmerking: excl. reiskosten

Biografie Peter Polonaise

Riekend naar het gele nat, wat de lichtelijk mesjokke Peter Polonaise het liefst 365 dagen in het jaar naar binnen kegelt, laat hij zijn stem gallen met zowel zijn eigen repertoire als grote inhakers, welke op een stevig festijn zeker niet mogen ontbreken. In enorm sneltreinvaart komen vele bekende feesthits voorbij, dus meezingen altijd gegarandeerd!
Na het afvuren van zijn feest knallers Ik Hou Van Zuipen (2017) en Klap Maar Op Je Kont (2018) is de opper-idioot niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Bühnebeest Peter Polonaise staat met zijn vrolijke feest-act iedere keer weer garant voor een goed feest. Hij speelt menig zaal plat en weet zijn publiek keer op keer weer te boeien en te verbazen.
Door zijn brutale aanpak en meesterlijk improvisatievermogen is Peter Polonaise met zijn feest-act populair bij groot en nog groter, en heeft menig confettifestijn op zijn grondvesten doen schudden!
Zet je schrap voor Peter Polonaise, want een feestje zal nooit, maar dan ook nooit meer hetzelfde zijn!

Peter Polonaise boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Peter Polonaise zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Peter Polonaise wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Peter Polonaise. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Peter Polonaise te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.