Piano en Co boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: incl. tot 350 pers.
  • Prijs: € 3.295,- excl. BTW

Biografie Piano en Co

Zingende pianisten achter een prachtige witte vleugel zijn de basis van deze interactieve show! Eén van de meest toegankelijke en uitdagende pianoshows van dit moment … Piano & Co!

Een groep zeer ervaren energieke muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show.

Deze groep unieke muzikanten spelen alles wat u vraagt. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest!
Geen avond is hetzelfde bij Piano & Co omdat u bepaalt wat er gezongen wordt! Zingt u met ons mee?

Piano & Co werkt met een groep zeer ervaren en unieke muzikanten. Voor ieder feest bepalen wij samen met onze klant de beste setting en geven wij het juiste advies. Een stukje maatwerk is hierin essentieel want ieder feest is uniek.

Piano en Co boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Piano en Co zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Piano en Co wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Piano en Co. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Piano en Co te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.