Piet & Pieternel boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs/excl. reiskosten

Biografie Piet & Pieternel

Oh kom er eens kijken naar Piet & Pieternel, het zingende pietenstel!

Zie ginds komen deze twee wervelende Pieten hun lievelingsliedjes zingen!
Jong en oud kunnen meezingen en –swingen op het beroemde en gezellige Sinterklaasrepertoire in een hip jasje. Maar ook de grootste hits uit de Kids Top 20, allerlei gekkigheden en verrassingen passeren de revue.

De energieke Piet & Pieternel hebben heel wat (peper)noten op hun zang en zorgen door hun spontane interacties met het publiek steeds weer voor unieke optredens.

Piet & Pieternel zijn een fantastische  meerwaarde voor intochten, Sinterklaasvieringen op scholen, bedrijven of winkelcentra.

Piet & Pieternel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Piet & Pieternel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Piet & Pieternel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Piet & Pieternel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Piet & Pieternel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.