Piet Piraat boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.475,- excl. BTW

Biografie Piet Piraat

Sinds mei 2003 heeft Piet Piraat zijn schip in Nederland voor anker gelegd. Zijn spannende avonturen zijn sindsdien dagelijks op tv (TROS) te volgen in de gelijknamige kinderserie. In korte tijd wist de stoere kapitein, samen met zijn piratenmaatjes, de harten van duizenden kinderen sneller te laten slaan. Voor de piratenfans die Piet Piraat in het echt willen zien is er goed nieuws want Piet gaat nu ook solo optreden!

Wie is Piet Piraat?
Piet is piraat van beroep, maar hij is niet zomaar een piraat! Hij is de achterkleinzoon van ‘Karel Karolus Piraat’, één van de meest befaamde zeerovers uit de geschiedenis. Op zijn schip, de ‘Scheve Schuit’, vaart hij de grote wateren af op zoek naar avontuur….

Piets’ levensdoel is het vinden van de schat die zijn voorvader verborgen heeft. Alleen weet niemand waar. Het enige wat men weet, is dat de schat begraven ligt op een eiland in de Oceaan, naast een grote witte rots. Welk eiland en welke oceaan is onbekend…

Tijdens zijn optreden zingt en danst Piet op de tonen van zijn meest bekende liedjes zoals “Piet Piraat” en “Storm Op Zee”. Schraap alvast je keel en trek je beste piratenpak aan want met Piet in de buurt is het altijd feest!

Piet Piraat boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Piet Piraat zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Piet Piraat wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Piet Piraat. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Piet Piraat te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.