Pietje Tomassen boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW

Biografie Pietje Tomassen

Pietje Tomassen uit Utrecht is nog jong en heeft een droom, een grote droom! Pietje wil zanger worden en die droom komt nu in vervulling. De single ‘mijn droom’ is geschreven door Diane Theunissen en opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis. Piet zingt ‘op de bühne voel ik me thuis’ en ‘ik wil een zanger zijn’ en daarom past dit liedje heel goed bij mij. Als ik op het podium mag zingen dan zing ik eerst een stuk van het liedje en daarna zweep ik het publiek op waarna ze hun handen in de lucht gooien. Het is heel gaaf als iedereen meedoet.’’

Pietje Tomassen Holland`s Got Talent

Anno 2019 doe Pietje Tomassen mee aan Holland’s Got Talent van RTL4 en is daarmee de jongste deelnemer van het seizoen. Helaas grijpt hij naast de 1e plaats maar is wel ongekend populair bij het TV publiek.
Pietje treed graag op in het land maar gezien zijn leeftijd mag hij nog maar beperkt optreden.

Pietje Tomassen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pietje Tomassen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pietje Tomassen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pietje Tomassen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pietje Tomassen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.