Pimpel de Kerstelf boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Pimpel de Kerstelf

Kerstelf Pimpel is met de schatkist van de kerstman op zoek naar hulp.

Pimpel heeft een groot probleem, de schatkist is betoverd en wilt niet meer open. Wie o wie kan Pimpel helpen de schatkist te openen en te ontdekken wat deze schatkist geheim houd!

Specificaties act Pimpel de Kerstelf

  •     De act wordt 4 x 30 minuten binnen 4 uur uitgevoerd en verplaatst zich over het terrein of kan op een aangewezen plaats zich afspelen.
  •     In de schatkist zit 5 kilo kerst snoepgoed welke uit wordt gedeeld wanneer de kist geopend wordt.
  •     Daarnaast komt er constant sfeervolle kerst muziek uit de schatkist.

Pimpel de Kerstelf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pimpel de Kerstelf zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pimpel de Kerstelf wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pimpel de Kerstelf. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pimpel de Kerstelf te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.