Piranha boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Piranha

Verse Walvis Absurde sketches, poëzie, vrolijke liedjes, een opera? U bepaalt het onderwerp, Piranha de vorm van de voorstelling. Naar aanleiding van de antwoorden van het publiek op onze gerichte vragen, happen wij toe. Alle stof doet opwaaien en levert inspiratie. De filosofie achter de naam Verse Walvis? Wij maken van een mug nog liever een walvis dan een olifant; maar dan wel waar u bijstaat.

Bij deze Theater Op Maat voorstelling is een goede voorbereiding en een intakegesprek met Piranha noodzakelijk. De cabaretier komt dan bij u langs om persoonlijke aandachtspunten en verwachtingen van de voorstelling te bespreken. Deze zullen verwerkt worden in een voor u gemaakte theatervoorstelling.

Piranha Forum Een dagvoorzitter vol onorthodoxe vragen, een cabaretier met een liedje of een korte sketch, een muzikant die waar nodig, soepel musiceert. Wij houden met een mengeling van serieuze zaken en humor de zaal scherp, zorgen voor adempauzes en creëren een voedingsbodem voor reacties uit de zaal.

Door de bundeling van creatieve krachten heeft u alles wat u nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst in één hand. Piranha, uw concept Piranha beschikt over een ervaring van 10 jaar en ruim 1000 voorstellingen zijn u voorgegaan. Deze ervaring wordt gebruikt bij het adviseren over de dagindeling, vormgeving en het technisch faciliteren van uw evenement. Piranha heeft een aantal standaard vormen waarmee ze reeds lang succes hebben. Piranha is als geen ander instaat om in een vroeg stadium mee te denken en samen met u een passend concept te ontwikkelen.

Een concept dat naadloos aansluit bij uw doelstellingen en verwachtingen. Een optimale mix van inspanning en ontspanning levert het hoogste rendement.

Piranha boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Piranha zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Piranha wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Piranha. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Piranha te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.