Poffertjeskraam boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Poffertjeskraam

Heerlijke ambachtelijk gebakken poffertjes. Rijkelijk bestrooid met poedersuiker en een prachtige roomboterkrul met wapperend vlaggetje. Voor de liefhebber, besprenkeld met 't Amsterdamse likeurtje "Hemel op Aarde" De Poffertjes worden gebakken door vakkundige koks in Oma Witte koksbuit met gouden knopen. Uiteraard conform de hygiënecode HACCP / STIBA/ UVH & KvW voorschriften.

De koks bakken met voorkeur op gas, maar als de (binnen)locatie dit absoluut niet toe laat kunnen we electrisch bakken.

In de 4 uur dat we aanwezig zijn op locatie bakken we ± 500 porties poffertjes. Het is altijd mogelijk om ons langer in te huren.

Poffertjeskraam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Poffertjeskraam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Poffertjeskraam wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Poffertjeskraam. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Poffertjeskraam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.