Pompom boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Pompom

Dit vrolijke 5 jarige jongetje is de held van elke kleuter!
Kinderen herkennen hem vast van school. Pompom speelt namelijk de hoofdrol in de meest gebruikte kleutermethode Schatkist. Net als alle andere kleuters, ondekt Pompom spelenderwijs welke letters en cijfers er zijn. Hij is ook héél nieuwsgierig naar de wereld om hem heen. Met zijn vriendjes, familie en Poes Snoes beleeft Pompom leuke avonturen. Grapjes uithalen kan hij als de beste!

Kinderen worden supervrolijk als Pompom in de buurt is. Op de foto gaan met deze ondeugende held is voor kinderen een sensatie op zich. Deze zachte kindervriend deelt op locatie gratis kleurplaten uit, maar ook voor een dikke knuffel kun je bij hem terecht! Op zoek naar een vrolijke noot op een feestje, evenement of op het schoolplein? Pompom komt graag langs!

Pompom boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Pompom zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Pompom wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Pompom. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Pompom te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.