Prince Look a Like boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Prince Look a Like

Prince Look a Like heeft al een enorme lijst met optredens in de hele Benelux op zijn naam staan. Hij heeft zelfs een maand lang een tour verzorgd met Look a Like Michael Jackson in Duitsland en was hij een soort afleidingsmanoevre voor de echte Prince tijdens diverse concerten in diverse landen. In Nederland verzorgde hij verschillende optredens voor o.a. Telekids, Showtime en MTV. Voor sommigen is hij beter bekend als 'The Dutch Prince'.

Sinds 1984 verzorgd hij al optredens als Prince Look a Like. Aankomsten met limousines, dansen met paaldanseres Denise Mulder, fotoshoots met diverse artiesten, hij heeft het allemaal meegemaakt. In 1999 heeft Faar op uitnodiging van de Soundmixshow weer meegedaan met het nummer 'Get off'.

Na een wat rustigere periode is Faar terug van weggeweest sinds 2008 en hoe! Met geweldige kasten vol handgemaakte kleding van Prince. In Belgie heeft hij voor Radio Nostalgie een promotie tour verzorgd. Faar's favoriete Prince nummers zijn Purple Rain, Get Off, 1999 en Pop. Onlangs heeft hij een kort optreden verzorgd met de Edwin Evers Band.

U boekt een spetterend optreden van deze Prince imitator met natuurlijk de populaire nummers als Purple Rain, Get Off, Pop, 1999 and Let's Go Grazy. Een onuitwisbare herinnering!

Prince Look a Like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Prince Look a Like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Prince Look a Like wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Prince Look a Like. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Prince Look a Like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.