Queenmania boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Queenmania

Queenmania brengt de Freddie Mercury Sound vol overgave. Fenomenaal!

Met de, door alle fans, diep beklaagde dood van Freddie Mercury, is ook een muzikale legende gestorven. De Superband "Queen" heeft een groot deel van zijn eigen karakter verloren.
Sinds enige tijd probeert Queenmania zeer succesvol, dit gemis in de showbizzwereld goed te maken.

Queenmania presenteert de sound van hun grote voorbeeld verbluffend origineel met de grote bekende Queen hits (natuurlijk ook "We are the Champions", "We will rock you", "Radio gaga", etc.), maar ook de songs van hun laatst verschenen album.

Queenmania boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Queenmania zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Queenmania wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Queenmania. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Queenmania te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.